Inschrijven voor de 14e Hardenberg Cityrun kan vanaf zaterdag 16 december 2017.

Of je nu een beginnende of een geoefende hardloper bent, je kunt rondom het centrum van Hardenberg je grenzen verleggen tijdens de Vrieling Hardenberg City-run! Loop voor het eerst de 5 kilometer, verbeter je snelste tijd op een afstand of loop dit jaar een langere afstand, misschien wel de Vechtdal Halve Marathon…

Individuele lopers

De Vrieling Hardenberg City-run kent meerdere afstanden. De Bambinoloop (4 t/m 6 jaar, 750 meter) en de Kidsrun (7 t/m 12 jaar, 1 kilometer) vormen samen één van de grootste kinderlopen van Nederland. Mensen met een beperking kunnen meedoen aan de G-loop (750 meter). Verder zijn er de 3 KM, 5 KM, 10 KM en de Vechtdal Halve marathon.

Meer informatie individuele afstanden

Rekla2000 Bedrijvenloop

Er zijn bedrijven die het belangrijk vinden dat hun werknemers sportief bezig zijn. De Vrieling Hardenberg City-run heeft daar een mooi onderdeel voor bedacht. De mogelijkheid bestaat om per bedrijf een groep lopers in te schrijven voor de Rekla2000 Bedrijvenloop.

Meer informatie Bedrijventeams

MijnFysio Estafetteloop

De Mijnfysio 10 KM Estafetteloop is hét nieuwe onderdeel van de Vrieling Hardenberg City-run. Hardlopen is nog leuker als je het samen doet. Daarom kun je de 10 KM, met een team van vier personen, in estafette vorm lopen.

Meer informatie Estaffeteloop

Blijf helemaal op de hoogte

Feel the Vrieling Hardenberg City-run

14e Vrieling Hardenberg City-run

3e zaterdag in mei

Nieuw: 10 KM Estafetteloop!