Meerdere afstanden

De Vrieling Hardenberg City-run kent meerdere afstanden. De Bambinoloop (4 t/m 6 jaar, 750 meter) en de Kidsrun (7 t/m 12 jaar, 1 kilometer) vormen samen één van de grootste kinderlopen van Nederland. Mensen met een beperking kunnen meedoen aan de G-loop (750 meter). Verder zijn er de 5 KM en 10 KM en de Vechtdal Halve marathon.

Het parcours

Het parcours van de City-Run is 2,5 kilometer lang, snel en gevarieerd. Je kruist de Vecht via 2 bruggen. Je loopt een stuk over de Vechtdijk. Je moet een stukje klimmen voor de 'berg' in Hardenberg waarna een ruime afdaling door het centrum volgt. Er wacht een glorieuze finish op de Markt.
De Vechtdal Halve marathon voert de deelnemers vanuit Hardenberg langs mooie brinkdorpen als Rheeze en andere schilderachtige plekjes in het Vechtdal. Je komt uiteindelijk terug op het parcours door het centrum van Hardenberg en finisht op de Markt.

Doe mee met de De Haere Bambinoloop en Kidsrun!

Doe jij dit jaar ook (weer) mee aan Bambinoloop of de Kidsrun? Dan ben jij een echte City-run Kanjer! Ben je 4 t/m 6 jaar dan doe je mee aan de Bambinoloop. Ben je 7 t/m 12 dan doe je mee aan de De Haere Kidsrun.

Wordt een De Haere City-run kanjer!

De Haere Kidsrun

Voor de bijzondere deelnemers!

G-loop

Doe mee met de G-loop!

Heb je een beperking? De G-loop is er speciaal voor jou!

Doe mee met de Acsense 5 kilometer!

De Acsense 5 kilometer is dé Ultieme Uitdaging om voor eens en voor altijd je grenzen te verleggen! Aan de 5 kilometer doen veruit de meeste lopers mee.

Twee keer door het centrum van Hardenberg!

Acsense 5 kilometer

Voor de geoefende hardloper!

McDonalds 10 kilometer

Doe mee met de McDonalds 10 kilometer!

De McDonalds 10 km is de loop voor de geoefende hardloper. Aangemoedigd door het publiek dat in grote getallen langs de kant staat, leggen deelnemers vier ronden door het prachtige centrum van Hardenberg af.

Loop samen de Mijnfysio 10 KM estafette!

De Mijnfysio estafetteloop is hét nieuwe onderdeel van de Vrieling Hardenberg City-run. Hardlopen is nog leuker als je het samen doet. Daarom kun je de 10 KM in estafette vorm lopen.

Het nieuwe onderdeel van de City-run!

Mijnfysio 10 KM Estafette

Loop door het schitterende Vechtdal!

De Vechtstede Notarissen Halve Marathon

Doe mee met de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve marathon!

Het is hoe dan ook de meest grensverleggende uitdaging van de Vrieling Hardenberg City-run Hardenberg. En stier Max houden wij wel in toom...

Verbind je bedrijfsnaam aan hardlopen!

Er zijn bedrijven die het belangrijk vinden dat hun werknemers sportief bezig zijn. Per bedrijf kan een groep lopers ingeschreven worden voor de Rekla2000 Bedrijvenloop.

Hardlopen met je collega's!

De Rekla2000 bedrijvenloop

Alle hulp is welkom!

Word ook vrijwilliger!

Jouw hulp is goud waard!

Een hardloopevenement als de Vrieling Hardenberg City-run kan niet zonder vrijwilligers… Er zijn heel wat taken die verricht moeten worden zoals de uitgifte van startnummers, het bemensen van verzorgingspunten langs het parcours na de finish, op- en afbouw van start- en finishgebied en veel meer.

Blijf helemaal op de hoogte