MijnFysio
10 KM Estafette

Het parcour voor 10 KM Estafette

Deel die prestatie!

De Mijnfysio 10 KM Estafette is onderdeel van de 10 KM en dé mogelijkheid om in teamverband een sportieve mijlpaal te behalen. Samen voorbereiden, samen meedoen. Want samen meedoen is bij de estafetteloop belangrijker dan winnen! Je loopt de 10 KM met een team vier personen. Per persoon loop je een ronde van ongeveer 2,5 kilometer. De eerste ronde is de kortste, de volgende 3 rondes zijn langer. Je ziet dit aangegeven op bovenstaande parcourskaart.

PARCOURS | De Start van de McDonalds 10 km is midden op de Burgemeester Bramerstraat om 19:50 uur. Er wordt eerst een kleine ronde gelopen en daarna drie grote ronden. Het parcours gaat de Markt over en de Havenweg op. Daarna rechtsaf, voor café Docks langs en scherp met de bocht naar rechts. Direct na de Voorveghter gaan de lopers linksaf, langs Bios Hardenberg, over de Amaliabrug. Daarna linksaf de Heemsermarsweg over. Vervolgens over de Vechtbrug de Voorstaat in, die overgaat in het Oosteinde. Vervolgens gaan de lopers via de Marktstraat terug naar de Markt. Bij de grote ronde gaan de lopers na het Oosteinde om het LOC-gebouw heen en vervolgens terug naar de markt. Na 4 rondes wacht een glorieuze finish op de Markt!

Samen hardlopen is leuk!

In teamverband voorbereiden op en meedoen aan de City-run! :-D

Praktische informatie

Informatie als routebeschrijving, parkeren, inschrijving/startnummer afhalen en kleed-/doucheruimte vind je door op onderstaande knop te klikken.

Inschrijfkosten en wat je ervoor krijgt

Deelname aan de Mijn Fysio Estafetteloop kost 10,- euro per team. Een team moet uit vier personen bestaan. Ieder teamlid krijgt een eigen startnummer en tijdchip.

Sponsor informatie

Mijnfysio is een moderne, zorgverlenende fysiopraktijk waar kwaliteit en specialisaties voorop staan. Naast dat je er voor een reguliere behandeling terecht kunt, heeft Mijnfysio ook diverse specialisaties op masterniveau in huis. Mynfysio mag zich met recht een Pluspraktijk noemen, zij zetten net dat ene stapje extra voor hun clënten. Ook heeft Mijnfysio het kwaliteitskeurmerk voor de zorg; HKZ. Met Mijnfysio ben je dus verzekerd van net dat beetje meer! Met vier locaties in Hardenberg is er altijd een praktijkruimte bij jou in de buurt.

Info: www.mijnfysio.nu

Alles draait om samendoen

Voor de Mijnfysio 10 KM Estafetteloop bestaan geen leeftijdscategorien. Ook is er geen prijzengeld beschikbaar. Vlieg elkaar na de finish gewoon in de armen en geniet van de prestatie van de groep. Records worden niet geregistreerd. Natuurlijk wel de individuele eindtijden en die van de groep. Er moet tenslotte wel iets te verbeteren zijn als je volgend jaar weer meedoet.

Dit is het moment om in actie te komen!

Mobiliseer een leuke groep en meld je aan!

Blijf helemaal op de hoogte