Warm lopen en in conditie blijven

De Vrieling Hardenberg City-run wil graag meer zijn dan die ene derde zaterdag in mei. Juist het voorbereiden op de City-run ziet de organisatie als het echte werk. Daarom is Feel the Vrieling Hardenberg City-run in het leven geroepen.

Feel the Vrieling Hardenberg City-run
Het lopen van een afstand op de dag van City-run is een vrij individuele prestatie. Met het organiseren van gezellige trainingslopen wil de organisatie uitdragen dat het voorbereiden hierop juist een gezamenlijke prestatie kan zijn. Samen voorbereiden en na afloop van de City-run de persoonlijke prestaties met elkaar delen. Feel the Vrieling Hardenberg City-run!

Derde zaterdag van de maand
Elke derde zaterdag van de maand kun je jezelf testen met Feel the VHCR.
We starten om 10:00 uur vanuit LOC+Hardenberg, Parkweg 1 te Hardenberg.
De eerste zaterdag is 18 januari 2020, de laatste 18 april 2020. De groep deelnemers groeit gestaag en de reacties zijn positief. De te lopen afstanden zijn 5, 10 en 15 KM. Het parcours was 5 KM volgt het officiƫle City-run parcours. De 10 en 15 Km volgen een groot deel van het parcours van de Vechtdal Halve Marathon. Ervaren hazen leidden de groepen, iedereen kan dus in zijn of haar tempo meedoen. Na afloop kunnen ervaringen uitgewisseld worden. Doe ook mee!

Data: 18 januari / 15 februari / 21 maart / 18 april

Deelname is gratis
De organisatie van de VHCR organiseerd van november t/m april elke derde zaterdag van de maand een trainingsloop. Blijf hiervan op de hoogte door facebookpagina te volgen of je aan te melden voor de nieuwsbrief.
Vooraf aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis.

Blijf helemaal op de hoogte