Doe mee met een hardloopclinic

Verleg je grenzen door het volgen van een hardloopclinic. Altijd al eens mee willen doen aan de City-run? Wil je eindelijk eens een halve marathon gaan lopen? Hieonder vind je meerdere links naar hardloopclinics die georganiseerd worden ter voorberieding op de Vrieling Hardenberg City-run.

Wordt een Gewoon Gezond City-run Kanjer

4-6 jaar (750 meter) en 7-12 jaar (1 KM)
De Bambinoloop en de Kidsrun zijn de afstanden voor kinderen van de basisscholen. Speciaal voor hen organiseerd Sportservice Hardenberg 2 clinicdagen in de weken voor de City-run.

Meer informatie via de website van Sportservice Hardenberg.

Get Fit Don't Quit 3K

De LOC+Hardenberg 3 kilometer is dé afstand om kennis te maken met de hardloopsport en/of te werken aan de verbetering van je loopprestatie. Speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is, in samenwerking met Sportservice Hardenberg, Get Fit Don't Quit 3K georganiseerd. De inschrijving kost €3,50 en dit is inclusief een gaaf polsbandje! Ook is er een speciale GET FIT DON’T QUIT! 3K-ruimte waar jij je die dag kan voorbereiden en omkleden.
Ga jij deze té gekke uitdaging aan? Meld je dan snel op school aan bij je sportdocent. DO IT!

De Ultieme Uitdaging

“De Ultieme Uitdaging” van atletiekvereniging Spurt'88 is inmiddels een bekend fenomeen geworden. Ieder jaar wordt de clinic voor beginnende hardlopers gehouden met als doel het kunnen uitlopen van de Acsense 5 kilometer tijdens de Vrieling Hardenberg City-run. Bij Spurt'88 worden mensen met dit ultieme doel in drie maanden tijd, onder deskundige begeleiding, getraind om mee te kunnen doen aan dit hardloopevenement.

Hier vind je meer informatie over de Ultieme Uitdaging.

Halve Marathon Clinic

Is 10 km aan een stuk binnen het uur lopen voor jou geen probleem en wil je de Halve Marathon van de Hardenberg City-run meemaken? Stap dan in bij de Halve Marathon Clinic van atletiekvereniging Spurt'88.
Spurters en niet-Spurters kunnen zich aan de hand van een 10 weeks trainingsprogramma en onder leiding van trainer Freek Vosjan, voorbereiden op de halve marathon van de Vrieling Hardenberg City-run. Mee trainen kan op maandag, woensdag en vrijdag.

Hier vind je meer informatie over de Halve Marathon Clinic

Bedrijvenloop Clinic

GET FIT TOGETHER! Gezonde, fitte en vitale mensen zijn productiever, creatiever en gemotiveerder! Goed getraind van start samen met uw collega’s? Vraag bij Sportservice Hardenberg naar de mogelijkheden ter voorbereiding op de City Run.

Hier kunt u contact opnemen met Sportservice Hardenberg.

Feel the Vrieling Hardenberg City-run

Het lopen van een afstand op de dag van City-run is een vrij individuele prestatie. Met het organiseren van gezellige trainingslopen wil de organisatie uitdragen dat het voorbereiden hierop juist een gezamenlijke prestatie kan zijn. Samen voorbereiden kan nu met Feel the Vrieling Hardenberg City-run!

 

Blijf helemaal op de hoogte